CAPÓ A LA CASSOLA AMB MÚRGOLES

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CAPÓ A LA CASSOLA AMB MÚRGOLES

  • PAS 1

    Saltar en oli el capó tallat a trossos i condimentat amb les dues pastilles d'Avecrem Caldo de Pollo. Reservar. Posar en remull les múrgoles en una mica d'aigua calenta.

  • PAS 2

    Picar les escalunyes i saltar-les en la mantega. Afegir-hi les múrgoles escorregudes, salpebrar i afegir-hi la nata i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Deixar reduir a foc mig uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Abocar la salsa de les múrgoles a la cassola del capó i deixar coure el conjunt fins que estigui tendre. Servir amb una decoració d'arròs blanc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online