CAPÓ A LA CASSOLA AMB MÚRGOLES

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CAPÓ A LA CASSOLA AMB MÚRGOLES

  • PAS 1

    Saltar en oli el capó tallat a trossos i condimentat amb les dues pastilles d'Avecrem Caldo de Pollo. Reservar. Posar en remull les múrgoles en una mica d'aigua calenta.

  • PAS 2

    Picar les escalunyes i saltar-les en la mantega. Afegir-hi les múrgoles escorregudes, salpebrar i afegir-hi la nata i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Deixar reduir a foc mig uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Abocar la salsa de les múrgoles a la cassola del capó i deixar coure el conjunt fins que estigui tendre. Servir amb una decoració d'arròs blanc.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online