CASSOLA D'ARRÒS AMB XAI

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CASSOLA D'ARRÒS AMB XAI

  • PAS 1

    Posar en una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar-hi les ametlles. Retirar-les i reservar-les.

  • PAS 2

    Al mateix greix, saltar la ceba picada i els xampinyons laminats. Passats 10 minuts afegir-hi la carn, fregir-la i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i les panses.

  • PAS 3

    En una cassoa de fang, ofegar l'arròs en una mica d'oli, afegi-hi la pastilla de Caldo de Carn Avecrem dissolta en 3 vasos d'aigua calenta i deixar-ho coure a foc lent durant 10 minuts.

  • PAS 4

    Passar el contingut de la paella a la cassola, barrejar-ho tot bé i escampar-hi per sobre les ametlles i la canyella. Coure-ho 10 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online