CARN D'OLLA AMB CIGRONS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARN D'OLLA AMB CIGRONS

  • PAS 1

    Dexar els cibrons en remull perquè s'estovin entre 12 i 14 hores abans de fer-los servir.

  • PAS 2

    En una cassola ampla amb aigua freda posar totes ls arns i fer-ho bullir. Llençar aquesta aigua i rentar les carns.

  • PAS 3

    Posar-les un altre cop a la cassona amb les verdures prèviament pelades i rentades. Cobrir-ho tot amb aigua freda, fer-ho bullir i afegir-hi ens cigrons.

  • PAS 4

    Abaixar el foc i deixar que cogui fins que els cigrons estiguin tendres, aproximadament una hora i mitja. Condimentar amb les dues pastilles Avecrem Caldo de Pollastre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online