CARN ROSTIDA AL ROMANÍ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARN ROSTIDA AL ROMANÍ

  • PAS 1

    Lligar la peça de filet amb fil de cuina per a evitar que perdi la forma durant la cocció. Netejar, rentar i assecar les branquetes de romaní. Posar-les amb compte entre la carn i el fil de manera que quedin ben subjectades.

  • PAS 2

    Escalfar l'oli en una cassola ampla. Amanir la carn i fregir-la a foc mig fins que estigui daurada per tots costats. Condimentar amb l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal esmicolat i regar amb el vi blanc.

  • PAS 3

    Preescalfar el forn a 200ºC. Rostir el filet uns 30 minuts (si la carn es vol rosada) i 10 minuts més si es prefereix més feta. Retirar-la del forn i deixar-la refredar. Treure-li el fil. Posar la carn en una safata i tallar-la a rodanxes no molt fines. Servir tèbia i regada amb el suc de la seva cocció.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online