CASSOLA DE CÈRVOL AMB CASTANYES

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CASSOLA DE CÈRVOL AMB CASTANYES

  • PAS 1

    Tallar la carn a daus i macerar-la en el vi junt amb el ginebró, la farigola i el llorer. Remullar les castanyes i escaldar-les. Pelar-les i reservar-les.

  • PAS 2

    En una paella fondre la mantega i daura-hi la carn reservant la marinada. Quan la carn estigui daurada retirar-la i en la mateixa paella daurar la ceba.

  • PAS 3

    Posar la carn en una safata de forn, afegir-hi la ceba, la marinada, el Caldo de Carn Gallina Blanca i salpebrar. Tapar i coure al forn 40 minuts. Afegir-hi les castanyes i deixar coure uns altres 20 minuts fins que quedi tendre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online