CASSOLA DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CASSOLA DE PEIX

  • PAS 1

    Condimentar el peix amb la Pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i ruixar-lo amb suc de llimona. Deixar-lo macerar a la nevera durant una hora. Mentres, ofegar la ceba fregida en una mica d'oli, afegir-hi les patates a daus i els tomàquets partits a quarts, condimentar amb pebre vermell i regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca, afegir-hi els pebrots a tires i coure uns 12 minuts, afegir-hi el peix i deixar coure 10 minuts més a foc baix. Servir la cassola de peix amb uns triangles de pa torrat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online