Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Com fer CEBETES FRANCESES A LA CREMA
-
PAS 1
Pelar les cebes fent-hi un forat al centre. Posar les cebes i la mantega en un pot esmaltat resistent al forn. Omplir cada forat amb el sucre i posar-lo a escalfar, afoc viu, daurant-las pels dos costats evitant que es cremi la mantega.
-
PAS 2
Quan le cebes estiguin caramel.litzades, cobrir-les amb el vi, deixar reduir cinc minuts i afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Condimentar amb un pessic de sal i pebre i deixar coure 10 minuts a foc mig.
-
PAS 3
Afegir-hi la nata líquida posar al forn fins que la salsa espessi una mica i les cebes estiguin tendres. Ruixar-les amb el seu suc de tant en tant perquè vagin quedant brillants, és a dir, gebrades. Portar la safata a taula tapada perquè no es refredin. Es poden servir també com a guarnició per a carns i aus.