Ingredients
Com fer CEL DE XOCOLATA
-
PAS 1
Aquesta recepta es prepara el dia abans. Posar un cassó amb aigua al foc. Agafar la rajola de xocolata i anar-la partint a trossos petits. Fondre la xocolata en l'aigua quan estigui calenta fins obtenir una xocolata força líquida.
-
PAS 2
En cas de no tenir sucre mòlt agafar un molinet i moldre 1/2 quilo de sucre. Barrejar el sucre amb loa mantega (no fer servir la batedora. Fer-ho a mà o amb les varilles).
-
PAS 3
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells i barrejar amb el sucre i la xocolata. Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja anterior amb molta cura.
-
PAS 4
En una safata fonda abocar al fons la barreja anterior i anar farcint la safata amb capes de la barreja i capes de galeta maria banyades en xocolata. La darrera capa ha de ser la barreja, i si sobra xocolata, repartir-lo per sobre fent algun dibuix. Deixar reposar el pastís 12-16 hores en un lloc fres i cobert amb un drap net.