CINTES AMB ESPINACS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CINTES AMB ESPINACS

  • PAS 1

    Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint amb 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo. Descongelar els espinacs i escórre'ls.

  • PAS 2

    En una paella ampla posar oli i daurar els alls picadets. Quan agafin color afegir-hi les gambes. Escórrer i reservar.

  • PAS 3

    Al mateix oli ofegar els espinacs durant 5 minuts. Afegir-hi el formatge ratllat i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo. Afegir-hi la pasta i les gambes. Ofegar i remenar ben remenat. Escampar-hi pebre per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online