CLOÏSSES A LA MARINERA AMB FIDEUS I PERNIL

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CLOÏSSES A LA MARINERA AMB FIDEUS I PERNIL

  • PAS 1

    Bullir els fideus perla tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i ruixar amb una mica d'oli. Col.locar una cassola al foc amb 3 cullerades d'oli. Afegir-hi el all i el Sofregit de Tomàquet y Ceba en Trossos.

  • PAS 2

    Deixar coure a foc mig uns 2 minuts. Afegir-hi les cloïsses i el vi. Tapar i deixar coure uns minuts fins que s'obrin.

  • PAS 3

    Mentres, en una paella amb una mica d'oli posar el pernil tallat a trossets i els fideus perla. Salpebrar i saltar uns minuts a foc mig. Servir acompanyat de les cloïsses.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online