COCA DE TOMÀQUET I CEBA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer COCA DE TOMÀQUET I CEBA

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 180º.

  • PAS 2

    Per a les flors: tallar en rodanxes fines quatre de les patates, netes i amb pell. Fregir-les un minut i refredar en aigua amb gel. Escórrer i reservar.

  • PAS 3

    Cobrir les quatre patates restants amb paper d'alumini i coure-les al forn. Pelar-les i passar-les pel passapurés. Bullir la nata i desfer el parmesà. Barrejar amb el puré i salpebrar.

  • PAS 4

    Muntar vuit cercles de patata fets amb les rodanxes sobre d'un paper sulfuritzat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online