COLIFLOR A LA CREMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Mi Salsa Bechamel

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    450,73kcal

  • Hidrats

    33,31g

  • Proteïnes

    15,06g

  • Greixos

    51,63g

Com fer COLIFLOR A LA CREMA

  • PAS 1

    Netejar la coliflor. Separar-la en arbrets i bullir-la amb aigua, dues pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre i la llet. Quan estigui "al dente" escórrer-la i conservar-la calenta. Bullir els ous durant 10-12 minuts.

  • PAS 2

    Per a la salsa: Fer una beixamel amb Mi Salsa Bechamel de Gallina Blanca seguint les instruccions del sobre, amb 1/4 de litre de llet i 1/4 d'aigua de bullir la coliflor. Afegir-hi la nou moscada i la crema de llet. Amb un tallapastes tallar les llesques de pa i fregir-les amb la mantega.

  • PAS 3

    Per a la salsa: Fer una beixamel amb Salsa para gratinar Bechamel de Gallina Blanca seguint les instruccions del sobre, amb 1/4 de litre de llet i 1/4 d'aigua de bullir la coliflor. Afegir-hi la nou moscada i la crema de llet. Amb un tallapastes tallar les llesques de pa i fregir-les amb la mantega.

  • PAS 4

    Posar la coliflor en una safata i abocar-hi per sobre unes cullerades de salsa. Decorar amb els ous durs i el pa fregit. Servir amb la resta de salsa apart.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online