COLIFLOR ARREBOSSADA AMB SALSA DE CURRY

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer COLIFLOR ARREBOSSADA AMB SALSA DE CURRY

  • PAS 1

    Posar en un recipient la maionesa i el curry. Barrejar i reservar.

  • PAS 2

    Rentar i tallar en arbrets la coliflor. Coure-la a foc mig en una olla amb aigua i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30%de sal. Quan estigui tendra retirar-la del foc i escórrer-la.

  • PAS 3

    Batre l'ou en un recipient i salpebrar. Afegir-hi l'aigua, la farina i barrejar. Passar la coliflor per aquesta crema i fregir-la en una paella amb força oli calent.

  • PAS 4

    Retirar de la paella i deixar a sobre de paper de cuina perquè s'assequi. Servir amb la salsa de curry.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online