CONQUILLES DE BEIXAMEL MARINERES

 • 20-40
 • Fácil
 • 4

Ingredients

 • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONQUILLES DE BEIXAMEL MARINERES

 • PAS 1

  Rentar i tallar en cogre en 2 o 3 rodanxes (escollir la part oberta, ja que té menys espines). rascar les closques dels musclos a sota un raig d'aigua amb un fregall fins que quedin netes, comprovant que siguin ben frescos i estiguin tots tancats. Posar al foc una cassola ampla amb el vi blanc, els grans de pebre i el llorer. Abocar-hi els musclos i tapar-la fins que s'obrin. Retirar-los llavors amb una escumadora a un plat apart (treure'ls de les closques quan s'hagin refredat). Bullir el peix en la mateixa cassola, gairebé al vapor durant 5 minuts a foc molt suau. Retira i deixar tapat fins que es refredi. Llavors netejar el peix, esmicolar-lo ireservar-lo junt amb els musclos bullits (guardar ben colat el caldo de cocció si n'ha sobrat).

 • PAS 2

  Pelar i picar a daus petits les cebes amb un ganivet. Posar-les en una paella amb un fons d'oli a coure lentament. Quan estiguin ben transparents afegir-hi el peix i remenar amb una cullera de fusta. Afegir la farina i remenar, afegint-hi la llet a poc a poc fins aconseguir una crema espessa que courà cinc minuts aproximadament. Condimentar amb nou moscada i Avecrem Peix esmicolar i afegir al caldo de cocció.

 • PAS 3

  Abocar els musclos a la paella i alleugerir la crema amb la nata, remenant fins que comenci a bulllir. Repartir-la ara en conquilles de vieira (o casoletes de fang en forma de conquilles, si fós possible), escampar-hi per sobre pa ratllat i julivert i gratinar al forn ben calent fins que quedin ben dauradetes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online