Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer MANDONGUILLES MARINERES
-
PAS 1
Netejar les rossellones 12 hores abans cobrint-les amb aigua salada. Pelar la ceba i l'all i pocar-los. Tallar el pernil a daus petits. Ofegar en una paella aquests ingredients amb la mantega fins que es torninr transparents, sense que agafin color. Retirar del foc.
-
PAS 2
En una cassola amb aigua, sal i una fulla de llorer escaldar el llucet, ja rentat, deixant-lo tapat cinc minuts. Retirar i deixar escórrer. Pelar el peix per a obtenir al carn ben esmicolada i reservar en un bol. Afegir un ou batut i condimentar amb la pastilla d'Avecrem Peix. Abocar-hi per sobre el julivert i remenar amb una cullera de fusta, afegint-hi farina saficient per a obtenir una massa compacta. Fer les mandonguilles amb aquesta massa i enfarinar-les.
-
PAS 3
En una cassola baixa, amb oli d'oliva, fregir les mandonguilles a foc suau. Quan estigui daurades per tot arre afegir la ceba poicada i remenar amb cura la cassola perquè no s'enganxin (afegir-hi una mica de caldo si fós necessari). Passats cinc minuts afegir a la cassola les rossellones i els musclos. Riuxar-ho amb el vi. Deixar-ho coure a foc lent i tapar fins que s'obrin.
-
PAS 4
Es recomana deixar reposar aquest plat una mitja hora abans de servir-lo, retirant les closques buides dels musclos.