CONQUILLES DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CONQUILLES DE PEIX

  • PAS 1

    Ofegar el sofregit de ceba. Afegir el vi i deixar reduir. Afegir-hi els musclos i el salmó. Tapar i coure fins que s'obrin els musclos. Reservar el Caldo.

  • PAS 2

    Saltar les gambes en oli. Retirar-les i reservar-les. Afegir la farina i coure uns minuts. Afegir-hi a poc a poc el Caldo de Peix Gallina Blanca, la llet i el caldo colat de coure el peix. Remenar perquè no quedin grumolls.

  • PAS 3

    Tallar el salmó a trossos, els musclos i les gambes. Afegir-los a la salsa preparada. Barrejar-ho tot bé. Omplir les conquilles i escampar-hi per sobre el formatge ratllat i unes nous de mantega. Gratinar i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online