COR DE SANT VALENTÍ

  • 20-40
  • Media
  • 6

Ingredients

Com fer COR DE SANT VALENTÍ

  • PAS 1

    Barrejar la farina amb el sucre i el llevat. Afegir-hi l'oli, la llet i els rovells dels ous. Barrejar-ho bé i afegir-hi les clares d'ou muntades a punt de neu remenant amb molt de compte i en sentit envolvent, de dalt a baix, perquè no perdin volum. Abocar la preparació en un motllo en forma de cor prèviament untat amb oli o mantega i enfarinat. Pre-escalfar el forn uns 15 minuts abans a 180ºC i coure la massa durant 20 minuts. Comprovar si està cuit punxant el centre amb un escuradents.

  • PAS 2

    Treure el pastís del forn, treure'l del motllo de seguida i deixar-lo refredar a sobre d'una reixeta. Posar una safata a sota per a fer-li el bany de xocolata. Per a fer aquest, fondre al microones o al foc la nata amb la xocolata i afegir-hi la mantega, remenant amb molt de compte. Deixar-ho refredar una mica i abocar-ho per sobre del pastís. Es pot farcir amb alguna melmelada al gust abans del bany de xocolata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online