COR DE SANT VALENTÍ

  • 20-40
  • Media
  • 6

Ingredients

Com fer COR DE SANT VALENTÍ

  • PAS 1

    Barrejar la farina amb el sucre i el llevat. Afegir-hi l'oli, la llet i els rovells dels ous. Barrejar-ho bé i afegir-hi les clares d'ou muntades a punt de neu remenant amb molt de compte i en sentit envolvent, de dalt a baix, perquè no perdin volum. Abocar la preparació en un motllo en forma de cor prèviament untat amb oli o mantega i enfarinat. Pre-escalfar el forn uns 15 minuts abans a 180ºC i coure la massa durant 20 minuts. Comprovar si està cuit punxant el centre amb un escuradents.

  • PAS 2

    Treure el pastís del forn, treure'l del motllo de seguida i deixar-lo refredar a sobre d'una reixeta. Posar una safata a sota per a fer-li el bany de xocolata. Per a fer aquest, fondre al microones o al foc la nata amb la xocolata i afegir-hi la mantega, remenant amb molt de compte. Deixar-ho refredar una mica i abocar-ho per sobre del pastís. Es pot farcir amb alguna melmelada al gust abans del bany de xocolata.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online