PASTÍS DE SANT JORDI

  • 20-40
  • Media
  • 6

Ingredients

Com fer PASTÍS DE SANT JORDI

  • PAS 1

    Encendre el forn a 180 ºC. Preparar l'almívar coent el sucre i l'aigua fins que es desfaci (uns 10 minuts). Batre els ous amb el sucre i la vainilla fins doblar el seu volum. Afegir-hi la farina a través d'un tamís. Barrejar amb molt de compte perquè el preparat no baixi de volum. Abocar-lo en una safata de forn untada amb mantega i paper al fons, untat també amb una mica de farina per sobre. Coure al forn uns minuts 6-8 minuts a 180ºC. Tallar-lo en quatre trossos de la mateixa mida i reservar-los.

  • PAS 2

    FARCIMENT: Barrejar la nata muntada amb la xocolata fosa, amb molt de compte que la nata no baixi. Afegir-hi el licor i reservar. Batre la mantega amb la llet d'ametlles i reservar-la. MUNTATGE: A sobre de la taula de treball, posar una de les planxes de massa, xopar-la amb l'almívar i farcir-la amb la trufa preparada. Tapar-la i fer el mateix amb la crema de mantega. Alternar les altres dues capes de massa. Escampar-hi per sobre sucre glas i decorar amb un motiu relacionat amb Sant Jordi fet amb el cacau en pols.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online