PASTÍS DE SANT JORDI

  • 20-40
  • Media
  • 6

Ingredients

Com fer PASTÍS DE SANT JORDI

  • PAS 1

    Encendre el forn a 180 ºC. Preparar l'almívar coent el sucre i l'aigua fins que es desfaci (uns 10 minuts). Batre els ous amb el sucre i la vainilla fins doblar el seu volum. Afegir-hi la farina a través d'un tamís. Barrejar amb molt de compte perquè el preparat no baixi de volum. Abocar-lo en una safata de forn untada amb mantega i paper al fons, untat també amb una mica de farina per sobre. Coure al forn uns minuts 6-8 minuts a 180ºC. Tallar-lo en quatre trossos de la mateixa mida i reservar-los.

  • PAS 2

    FARCIMENT: Barrejar la nata muntada amb la xocolata fosa, amb molt de compte que la nata no baixi. Afegir-hi el licor i reservar. Batre la mantega amb la llet d'ametlles i reservar-la. MUNTATGE: A sobre de la taula de treball, posar una de les planxes de massa, xopar-la amb l'almívar i farcir-la amb la trufa preparada. Tapar-la i fer el mateix amb la crema de mantega. Alternar les altres dues capes de massa. Escampar-hi per sobre sucre glas i decorar amb un motiu relacionat amb Sant Jordi fet amb el cacau en pols.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online