CORONA D'ARRÒS VERD

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CORONA D'ARRÒS VERD

  • PAS 1

    Picar la ceba, els espinacs i el bacon. Rentar l'arròs en aigua freda i escórre'l bé. En una olla, posar la meitat de la mantega, la ceba i el bacon i cuinar a foc mig fins que la ceba estigui transparent però no daurada. Afegir-hi els espinacs i remenar fins que s'estovin.

  • PAS 2

    Afegir-hi l'arròs i remenar. Afegir-hi el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Salar lleugerament i afegir-hi la nou moscada mòlta. Deixar bullir sense tapa durant tres minuts, deixar a foc mig i coure fins que s'evapori l'aigua. Tapar i apagar el foc. Mantenir l'olla al foc apagat durant 10 minuts.

  • PAS 3

    Destapar, remenar i afegir-hi la resta de mantega. Abocar l'arròs en un motllo en forma de corona i servir-lo amb tires de bacon rostidesfetes tallant el bacon i coentr-lo al forn fins que estigui cruixent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online