Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CORONA D'ARRÒS VERD
-
PAS 1
Picar la ceba, els espinacs i el bacon. Rentar l'arròs en aigua freda i escórre'l bé. En una olla, posar la meitat de la mantega, la ceba i el bacon i cuinar a foc mig fins que la ceba estigui transparent però no daurada. Afegir-hi els espinacs i remenar fins que s'estovin.
-
PAS 2
Afegir-hi l'arròs i remenar. Afegir-hi el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Salar lleugerament i afegir-hi la nou moscada mòlta. Deixar bullir sense tapa durant tres minuts, deixar a foc mig i coure fins que s'evapori l'aigua. Tapar i apagar el foc. Mantenir l'olla al foc apagat durant 10 minuts.
-
PAS 3
Destapar, remenar i afegir-hi la resta de mantega. Abocar l'arròs en un motllo en forma de corona i servir-lo amb tires de bacon rostidesfetes tallant el bacon i coentr-lo al forn fins que estigui cruixent.