CRANCS AMB SALSA DE CAVA ESTRAGÓ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CRANCS AMB SALSA DE CAVA ESTRAGÓ

  • PAS 1

    Capar els crancs. Rentar-os amb aigua fred a i deixar-los escórrer. Pelar i picar en juliana la ceba, ofegar-la en una cassola amb la mantega i quan comenci daurar-se afegir-hi els crancs condientar amb Avecrem Peix i saltar durant 5 minuts.

  • PAS 2

    Flambejar els crancs ambel brandy, afegir-hi el cava i coure tapats durant 7 minuts.

  • PAS 3

    Amb una escumadora treure els crancs i reservar calents. Posar un altre cop la cassola al foc i reduir el caldo a la meitat. Afegir-hi la crema de llet i esperar un minuts que espessi. Coar la salsa, rectificar de sal i empolsar amb estragó Cobrir els crancs i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online