Ingredients
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
Com fer SALMÓ AMB TÒFONES I SALSA DE CAVA
-
PAS 1
Escórrer les tòfones i tallar-les a làmines reservant-ne el suc. Preescafar el forn a 220ºC. Barrejar el Caldo de Pescado Gallina Blanca amb el cava i escalfar-lo fins reduir-ne el volum inicial a la meitat. Afegir-hi la nata i deixar coure un minut més. Condimentar al gust amb un pessic de pastilla Avecrem Caldo de Pescado i batre la salsa afegint-hi la mantega fosa i el suc de les tòfones. y bate la salsa, añadiendo la mantequilla fundida y el jugo de las trufas.
-
PAS 2
Posar els daus de salmó condimentats al gust amb la resta de la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado, en una safata de forn amb paper vegetal i coure-la durant uns 3-4 minuts. Per a servir: cobrir 4 plats amb la salsa, posar-hi els daus de salmó i decorar amb les làmines de tòfona i l'anet.