CREMA AL CURRY

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA AL CURRY

  • PAS 1

    Posar al vas la ceba partida a quarts i picar-la 10 segons, a velocitat 4. Abaixar les restes de ceba que quedin a les parets del vas i afegir-hi l'oli. Escalfar 5 minuts a temperatura 100º, velocitat 1. Afegir-hi la farina més el curry i sofregir 5 minuts, 100º, velocitat 1. Abocar-hi el caldo i programar 10 minuts, 100º, velocitat 1. Deixar refredar uns minuts perquè baixi la temperatura.

  • PAS 2

    Afegir-hi els rovells i barrejar 5 minuts a 90º, velocitat 2 i després 1 minut, velocitat 7-8. Afegir-hi la nata i remenar uns segons perquè quedi lligada. Deixar refredar en un recipient apart.

  • PAS 3

    Abocar al vas 1 litre d'aigua i escalfar a temperatura Varoma, 10 minuts, velocitat 1 i mig. Mentres, al recipient Varoma, preparar el pit de pollastre embolicada en film transparent, quan acabi d'escalfar-se el vas, programar una altra vegada uns 15 minuts (depenent del gruix del filet), temperatura Varoma, velocitat 1. Tallar a trossos i reservar.

  • PAS 4

    Saltar en una paella les gambes pelades amb una mica d'oli. Servir la crema freda, decorada a trossos de pollastre i les gambes saltades.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online