POLLASTRE AL CURRY

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE AL CURRY

  • PAS 1

    Condimentar el pollastre amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Posar la meitat de la mantega i de l'oli a l'olla exprés. Daurar els trossos de pollastre junt amb la ceba a trossos. Ofegar i escampar-hi per sobre la farina i una cullerada de curry. Donar unes voltes i regar amb el vi i un vas d'aigua. Tapar i deixar coure 15 minuts. Destapar, retirar el pollastre i reservar-lo en un lloc calent.

  • PAS 2

    A la mateixa olla afegir-hi la resta de la mantega i de l'oli. Ofegar l'arròs i les pomes pelades i tallades a daus. Afegir-hi les panses, els pinyons i 4 tassetes d'aigua amb la mitja cullerada de curry dissolta i un pessic d'Avecrem pollo.

  • PAS 3

    Tapar i coure 5 minuts. Apartar del foc i no destapar fins el moment de servir. Posar l'arròs en una safata i a sobre posar-hi el pollastre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online