Mandonguilles amb curry

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Mandonguilles amb curry

  • PAS 1

    Comencem per les mandonguilles. Mullem la molla del pa de motlle en llet. Barregem en un recipient la carn picada, l'ou, la molla xopada de llet i el julivert picat. Salpebrem. Pastem bé i fem boletes, les arrebossem amb farina i les fregim en abundant oli calent.

  • PAS 2

    En una cassola, posem la Base de Pollo Gallina Blanca, un doll de vi blanc, la nata i la cullerada de curri, anem disposant les mandonguilles fregides i deixem que el conjunt bulli fins que redueixi la salsa.

  • PAS 3

    Mentre posem a escalfar l'aigua del *cuscús (suficient per cobrir). Quan l'aigua estigui bullint, la tirem sobre el cuscús i deixem que ho absorbeixi. Quan ha absorbit l'aigua, salpebrem i posem una cullerada de mantega. Amb una forquilla anem separant els grans de cuscús.

  • PAS 4

    Servim les mandonguilles al curri amb el cuscús.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online