XAI GLASSEJAT AL CURRY AMB SAMFAINA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XAI GLASSEJAT AL CURRY AMB SAMFAINA

  • PAS 1

    Preparar les costelles adobades: pelar i aixafar l'all en un morter amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada i julivert. Afegir-hi una mica de curry (al gust) i oli d'oliva (75 ml). Remenar bé aquesta barreja i adobar les costelletes deixant-les reposar en un bol tapades amb paper film mentre anem fent els altres passos.

  • PAS 2

    Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Fer el mateix amb els pebrots. Posar les dues verdures en una cassola amb un fons d'oli a coure durant 5 minuts amb una mica de sal i llorer. Llavors, pelar i tallar a dauets les albergínies, els carbassons i els tomàquets. Afegir-los a la cassola remenant amb una cullera de fusta. Tapar i deixar a foc suau almenys 30 minuts deixant que es coguin bé. Rectificar el punt de sal.

  • PAS 3

    Pre-escalfar el forn a 200°. Posar les costelletes ben exteses a sobre la placa o safata del forn i rostir-les durant 10-15 minuts fins que estiguin ben fetes. Al mateix temps, fregir les patates, que haurem tallat a daus petits deixant-les daurar a la fregidora.

  • PAS 4

    Presentar la safata amb la samfaina i per per sobre les costelles. Col.locar al voltat les patates fregides i decorar amb julivert fresc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online