Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer XAI GLASSEJAT AL CURRY AMB SAMFAINA
-
PAS 1
Preparar les costelles adobades: pelar i aixafar l'all en un morter amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada i julivert. Afegir-hi una mica de curry (al gust) i oli d'oliva (75 ml). Remenar bé aquesta barreja i adobar les costelletes deixant-les reposar en un bol tapades amb paper film mentre anem fent els altres passos.
-
PAS 2
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Fer el mateix amb els pebrots. Posar les dues verdures en una cassola amb un fons d'oli a coure durant 5 minuts amb una mica de sal i llorer. Llavors, pelar i tallar a dauets les albergínies, els carbassons i els tomàquets. Afegir-los a la cassola remenant amb una cullera de fusta. Tapar i deixar a foc suau almenys 30 minuts deixant que es coguin bé. Rectificar el punt de sal.
-
PAS 3
Pre-escalfar el forn a 200°. Posar les costelletes ben exteses a sobre la placa o safata del forn i rostir-les durant 10-15 minuts fins que estiguin ben fetes. Al mateix temps, fregir les patates, que haurem tallat a daus petits deixant-les daurar a la fregidora.
-
PAS 4
Presentar la safata amb la samfaina i per per sobre les costelles. Col.locar al voltat les patates fregides i decorar amb julivert fresc.