CREMA AMB POMES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA AMB POMES

  • PAS 1

    Pelar, treure el cor i tallar per la meitat les pomes. Escalfar el suc de llimona amb la canyella i el sucre. Deixar que bulli durant 5 minuts i afegir-hi les pomes.

  • PAS 2

    Mantenir-les a foc lent durant 15 mintus o fins que estiguin tendres. Retirar del foc, escórrer les fruites i reservar.

  • PAS 3

    En un pot escalfar la llet amb el sucre. Batre el rovell en un recipient ampli i barrejar-les amb la maizena fins aconseguir una preparació homogènia. Abans de que la llet comenci a bullir abocar-la a sobre de la preparació anterior i remenar-la amb les varilles dissolent els possibles grumolls. Abocar en un pot i deixar que cogui a foc mig durant 4 minuts sense parar de remenar.

  • PAS 4

    Pre-escalfar el grill. Tallar a trossos les pomes i col.locar-les en una safata de fang. Cobrir-les amb la crema pastissera i empolsar-les amb el sucre per sobre. Posar al forn i gratinar fins que el sucre es torri.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online