Ingredients
Com fer CREMA AMB POMES
-
PAS 1
Pelar, treure el cor i tallar per la meitat les pomes. Escalfar el suc de llimona amb la canyella i el sucre. Deixar que bulli durant 5 minuts i afegir-hi les pomes.
-
PAS 2
Mantenir-les a foc lent durant 15 mintus o fins que estiguin tendres. Retirar del foc, escórrer les fruites i reservar.
-
PAS 3
En un pot escalfar la llet amb el sucre. Batre el rovell en un recipient ampli i barrejar-les amb la maizena fins aconseguir una preparació homogènia. Abans de que la llet comenci a bullir abocar-la a sobre de la preparació anterior i remenar-la amb les varilles dissolent els possibles grumolls. Abocar en un pot i deixar que cogui a foc mig durant 4 minuts sense parar de remenar.
-
PAS 4
Pre-escalfar el grill. Tallar a trossos les pomes i col.locar-les en una safata de fang. Cobrir-les amb la crema pastissera i empolsar-les amb el sucre per sobre. Posar al forn i gratinar fins que el sucre es torri.