CREMA D'AU

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CREMA D'AU

  • PAS 1

    Rentar el pollastre a sota l'aixeta d'aigua freda treient-li la pell. Posar-lo a coure en una olla amb aigua, tapant-lo fins que arrenqui el bull. Lligar el tronc d'api amb el julivert i afegir-ho al caldo junt amb els claus. Rentar, pelar el porro i partir-lo en dos. Pelar els naps i la pastanaga i afegir-los al'olla tallats a trossos mitjans. Quan comenci abullir, destapar i treure l'escuma del caldo, deixant-lo coure 25 minuts. Condimentar-lo amb 2 pastilles d'Avecrem Pollastre i deixar-lo coure 10 minuts més.

  • PAS 2

    Passat aquest temps retira el pit de pollastre i deixar-lo escórrer. Tallar-lo a daus petits i regulars. Posar en una paella amb una nou de mantega a fondre i afegir-hi el pit de pollastre i la branca d'estragó. Saltar 2 minuts i reservar.

  • PAS 3

    Passada 1 hora de cocció del caldo, retirar-lo i passar-lo per un colador fi. Tornar-lo a posar a foc mig fins que comenci a espessir una mica. Llavors, afegir-hi el pollastre i rectificar de sal. Fer bullir un altre cop i deixar reposar ½ hora almenys abans de servir-lo. En aquest moment, barrejar amb els rovells d'ou batut i batre amb varilles, escalfar-ho una mica i servir-ho decorat amb fulles d'estragó.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online