Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CREMA D'AU
-
PAS 1
Rentar el pollastre a sota l'aixeta d'aigua freda treient-li la pell. Posar-lo a coure en una olla amb aigua, tapant-lo fins que arrenqui el bull. Lligar el tronc d'api amb el julivert i afegir-ho al caldo junt amb els claus. Rentar, pelar el porro i partir-lo en dos. Pelar els naps i la pastanaga i afegir-los al'olla tallats a trossos mitjans. Quan comenci abullir, destapar i treure l'escuma del caldo, deixant-lo coure 25 minuts. Condimentar-lo amb 2 pastilles d'Avecrem Pollastre i deixar-lo coure 10 minuts més.
-
PAS 2
Passat aquest temps retira el pit de pollastre i deixar-lo escórrer. Tallar-lo a daus petits i regulars. Posar en una paella amb una nou de mantega a fondre i afegir-hi el pit de pollastre i la branca d'estragó. Saltar 2 minuts i reservar.
-
PAS 3
Passada 1 hora de cocció del caldo, retirar-lo i passar-lo per un colador fi. Tornar-lo a posar a foc mig fins que comenci a espessir una mica. Llavors, afegir-hi el pollastre i rectificar de sal. Fer bullir un altre cop i deixar reposar ½ hora almenys abans de servir-lo. En aquest moment, barrejar amb els rovells d'ou batut i batre amb varilles, escalfar-ho una mica i servir-ho decorat amb fulles d'estragó.