Ingredients
Com fer TRUITA A DAUS EN SALSA DE TOMÀQUET
-
PAS 1
Pelar, rentar i tallar les patates a dauets. Coure en una cassola amb una mica d'aigua els espinacs congelats amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras. Deixar bullir durant 10 minuts. Saltar el Sofrito de Cebolla a Trozos en una paella. Afegir-hi les patates i deixar-les coure. Després afegir-hi els espinacs escorreguts i continuar la cocció durant 5 minuts més a foc més viu.
-
PAS 2
Batre els ous junt amb el formatge ratllat. Afegir-hi les verdures bullides i barrejar bé. Condimentar amb un pessic de nous moscada i sal al gust. Abocar aquesta barreja en una paella amb una mica d'oli, deixar fins que qualli i girar la truita. Treure-la de la paella i tallar-la a daus grans.
-
PAS 3
Netejar i tallar a trossos el porro. Sofregir-lo a la paella que s'ha fet servir abans i afegir-hi el tomàquet natural i la farigola. Deixar coure durant uns 15-20 minuts. En una safata, posar la salsa de tomàquet i a sobre els daus de truita. Servir calent.