DAUS DE SALMÓ AMB SALSA DE FRUITS SECS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer DAUS DE SALMÓ AMB SALSA DE FRUITS SECS

  • PAS 1

    Tallar a daus el salmó i condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Netejar i tallar en juliana els porros.

  • PAS 2

    Pelar, laminar i salpebrar les patates.

  • PAS 3

    Fondre la mantega en una cassola de fang a foc mig, afegir-hi els porros i estofar-los fins que estiguin transparents. Afegir-hi el salmó, les panses, el vi i deixar que cogui fins que la salsa es redueixi a la meitat, uns 6-8 minuts. Reservar calent.

  • PAS 4

    Posar a escalfar una paella amb oli abundant i fregir-hi les patates. Presentar el salmó amb una guarnició de patates fregides.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online