Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CREMA DE BOLETS DEL BOSC
-
PAS 1
Netejar els bolets raspatllant suaument i passant-los per un drap humit. Laminar-los. Pelar i picar finament els alls. Pelar i tallar a daus les patates. Picar el julivert.
-
PAS 2
En una olla ampla posar a escalfar la mantega, posar-hi els alls i saltar-los fins que estiguin daurats. Afegir els bolets, salpebrar, escampar-hi per sobre el julivert, regar-ho amb el xerès i ofegar sense parar de remenar vuit minuts a foc mig.
-
PAS 3
Afegir-hi les patates, el iogurt, escampar-hi per sobre el curry i cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Deixar que cogui a foc lent 20 minuts.
-
PAS 4
Retirar l'olla del foc, reservar una part dels bolets i passar la resta pel colador xinès. Tornar a posar a l'olla, afegir-hi els bolets sencers i escalfar. Servir la crema decorada amb unes branquetes de julivert.