CREMA DE BOLETS DEL BOSC

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE BOLETS DEL BOSC

  • PAS 1

    Netejar els bolets raspatllant suaument i passant-los per un drap humit. Laminar-los. Pelar i picar finament els alls. Pelar i tallar a daus les patates. Picar el julivert.

  • PAS 2

    En una olla ampla posar a escalfar la mantega, posar-hi els alls i saltar-los fins que estiguin daurats. Afegir els bolets, salpebrar, escampar-hi per sobre el julivert, regar-ho amb el xerès i ofegar sense parar de remenar vuit minuts a foc mig.

  • PAS 3

    Afegir-hi les patates, el iogurt, escampar-hi per sobre el curry i cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Deixar que cogui a foc lent 20 minuts.

  • PAS 4

    Retirar l'olla del foc, reservar una part dels bolets i passar la resta pel colador xinès. Tornar a posar a l'olla, afegir-hi els bolets sencers i escalfar. Servir la crema decorada amb unes branquetes de julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online