CREMA DE CIGRONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CREMA DE CIGRONS

  • PAS 1

    Pelar i tallar l'albergínia i deixar-la suar amb una mica de sal durant uns 20 minuts. Esbandir-la sota l'aixeta i escórrer-la bé.

  • PAS 2

    Saltar l'albergínia en una mica d'oli, deixar-la coure 5 minuts, afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Afegir-hi els cigrons cuits (rentar-los, si son de pot), i el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar coure 20 minuts més.

  • PAS 3

    Triturar amb la batedora junt amb el formatge fins obtenir una crema suau. Servir amb daus de pa fregit.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online