CREMA DE CIGRONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CREMA DE CIGRONS

  • PAS 1

    Pelar i tallar l'albergínia i deixar-la suar amb una mica de sal durant uns 20 minuts. Esbandir-la sota l'aixeta i escórrer-la bé.

  • PAS 2

    Saltar l'albergínia en una mica d'oli, deixar-la coure 5 minuts, afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Afegir-hi els cigrons cuits (rentar-los, si son de pot), i el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar coure 20 minuts més.

  • PAS 3

    Triturar amb la batedora junt amb el formatge fins obtenir una crema suau. Servir amb daus de pa fregit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online