CREMA DE GAMBOTS A LA MENTA

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE GAMBOTS A LA MENTA

  • PAS 1

    Rentar bé els mariscos. Pelar els gambots i reservar les cues a la nevera. Posar les closques dels gambots i les gambes en una cassola alta. Netejar el porro i tallar-lo a rodanxes. Afegir-lo al marisc junt amb l'escalunya picada. Sofregir amb oli i el llorer afegint-hi un pessic de sal i uns grans de pebre. Remenar amb una cullera de fusta perquè el marisc deixi anar bé el seu suc. Afegir-hi el brandy i flambejar, remenant la cassola fins que la flama s'apagui.

  • PAS 2

    Retirar el llorer i cobrir amb un litre i mig de Caldo de Peix Gallina Blanca, apujant el foc fins que comenci a bullir. Rentar la pastanaga i l'api i afegir-los al caldo. Afegir-hi també l'arròs i deixar-lo coure a foc mig almenys 1/2 hora, treient l'escuma si cal.

  • PAS 3

    Triturar el caldo i passar-lo per un colador xinès (estarà una mica espès). Posar-lo en un pot net i comprovar el punt de sal. Afegir-hi la nata i posar a foc suau 5 minuts, remenant amb les varilles. Mentres, saltar els carabiners amb mantega, lleugerament trossejats i amb un pessic de sal. Picar unes fulles de menta i afegir-les, donant-los unes voltes. Retirar de seguida. Servir la crema en tasses de consomè i repartir els gambots per sobre aprofitant el suc que hagin deixat anar. Decorar amb fulles de menta fresca.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online