CREMA DE GAMBOTS A LA MENTA

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE GAMBOTS A LA MENTA

  • PAS 1

    Rentar bé els mariscos. Pelar els gambots i reservar les cues a la nevera. Posar les closques dels gambots i les gambes en una cassola alta. Netejar el porro i tallar-lo a rodanxes. Afegir-lo al marisc junt amb l'escalunya picada. Sofregir amb oli i el llorer afegint-hi un pessic de sal i uns grans de pebre. Remenar amb una cullera de fusta perquè el marisc deixi anar bé el seu suc. Afegir-hi el brandy i flambejar, remenant la cassola fins que la flama s'apagui.

  • PAS 2

    Retirar el llorer i cobrir amb un litre i mig de Caldo de Peix Gallina Blanca, apujant el foc fins que comenci a bullir. Rentar la pastanaga i l'api i afegir-los al caldo. Afegir-hi també l'arròs i deixar-lo coure a foc mig almenys 1/2 hora, treient l'escuma si cal.

  • PAS 3

    Triturar el caldo i passar-lo per un colador xinès (estarà una mica espès). Posar-lo en un pot net i comprovar el punt de sal. Afegir-hi la nata i posar a foc suau 5 minuts, remenant amb les varilles. Mentres, saltar els carabiners amb mantega, lleugerament trossejats i amb un pessic de sal. Picar unes fulles de menta i afegir-les, donant-los unes voltes. Retirar de seguida. Servir la crema en tasses de consomè i repartir els gambots per sobre aprofitant el suc que hagin deixat anar. Decorar amb fulles de menta fresca.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online