Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE LLAGOSTINS
-
PAS 1
Pelar els llagostins i reservar apart. Sofregir les closques amb oli d'oliva a la olla junt amb les verdures picadetes, i quan siguin tendres i daurades afegir-hi el pebre vermell, el tomàquet, el pessic Avecrem Ajo y Perejil Granulado i deixar sofregir de 6 a 8 minuts.
-
PAS 2
Afegir el brandy, deixar evaporar l'alcohol i regar amb 1 litre i mig de Caldo de Peix Gallina Blanca. Tancar la olla a pressió, esperar que pugi la pesa, comptar un minut i apagar. Quan la pesa baixi, colar-ho tot per uin colador xinès i afegir la resta de caldo de peix (Sense escalfar) i deixar bulli run sminuts. Afegir-hi la nata.
-
PAS 3
Saltejar els llagostins amb l'assaonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado i servir d'acompanyament.