CREMA DE PASTANAGUES AMB ENCENALLS DE PERNIL DOLÇ

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE PASTANAGUES AMB ENCENALLS DE PERNIL DOLÇ

  • PAS 1

    Pelar i tallar a trossos les patates, les pastanagues, els porros, el nap i la ceba. Posar una olla amb un fons de Caldo de Verdures Gallina Blanca i quan comenci a bullir afegir-hi les verdures.

  • PAS 2

    Quan comencin a estar toves afegir-hi la nata i el pebre. En acabar la cocció , passar es verdures primer per la batedora i tot seguit pel colador xinès perquè quedi una crema fina.

  • PAS 3

    Abocar la crema en una cassola. Tallar el pernil dolç a tires petites (prèviament demanar al xarcuter que ens talli les llenques amb mig centimetre de gruix). Per acabar, presentar la crema amb els encenalls de pernil dolç, julivert i la ceba tendra tallada fina.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online