CREMA DE PEIX AMB PEBRE VERMELL I ROMANÍ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    335,01kcal

  • Hidrats

    7,37g

  • Proteïnes

    38,34g

  • Greixos

    54,30g

Com fer CREMA DE PEIX AMB PEBRE VERMELL I ROMANÍ

  • PAS 1

    Escalfar l'oli i afegir-hi les gambes, el rap, el mero, el pebre vermell i el romaní. Afegir-hi el vi blanc i deixar evaporar.

  • PAS 2

    Regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure 20 minuts.

  • PAS 3

    Colar i esmicolar el peix. Afegir-hi la nata líquida i el pebre, rectificar i servir amb el julivert picat i unes torrades de pa untat amb all.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online