CREMA DE PEIX

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    305,39kcal

  • Hidrats

    22,50g

  • Proteïnes

    12,96g

  • Greixos

    64,53g

Com fer CREMA DE PEIX

  • PAS 1

    Estofar a foc lent les hortalisses molt picades fins que es daurin. Afegir-hi els pebrots i el pa.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure fins que estiguin tendres, uns 20 minuts.

  • PAS 3

    Triturar i posar al foc una altra vegada. Afegir-hi les cloïsses molt netes perquè s'obrin amb la calor de la sopa. Acompanyar amb un ou dur picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online