CREMA DE PEIX

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    305,39kcal

  • Hidrats

    22,50g

  • Proteïnes

    12,96g

  • Greixos

    64,53g

Com fer CREMA DE PEIX

  • PAS 1

    Estofar a foc lent les hortalisses molt picades fins que es daurin. Afegir-hi els pebrots i el pa.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure fins que estiguin tendres, uns 20 minuts.

  • PAS 3

    Triturar i posar al foc una altra vegada. Afegir-hi les cloïsses molt netes perquè s'obrin amb la calor de la sopa. Acompanyar amb un ou dur picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online