CREMA DE PÈSOLS I CURRY

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE PÈSOLS I CURRY

  • PAS 1

    Desgranar els pèsols i reservar-los en un bol. Pelar i picar el porro a trossos mitjans. Pelar les patates i taller-les de manera irregular. Posar totes les verdures en una olla amb la mantega i estofar-les durant 10 minuts. Remenar amb una cullera de fusta perquè no s'enganxin les verdures al fons ni es daurin. Tapar l'olla.

  • PAS 2

    Escalfar el Caldo de Verdures Gallina Blanca en un pot apart. Quan les verdures estiguin fetes afegir-hi el caldo, sal i sucre. Deixar coure destapat a foc suau, suficient perquè bulli lentament, deixant reduir una mica el líquid. Mantenir a foc suau durant 30 minuts almenys, fins que els pèsols estiguin ben tendres.

  • PAS 3

    Passar el caldo per un passapurés i després per un colador xinès fins aconseguir una crema molt fina i lleugera. Deixatar la maizena dins la llet evaporada i barrejar, remenant amb les varilles, amb al crema de pèsols. Escalfar-la unj altre cop sense deixar de remenar. Afegir-hi el curry i fer bullir fins que comenci a espessir. Retira de seguida del foc perquè no s'enganxi al fons i servir ben calenta en bols de ceràmica decorats amb crostons de pa o julivert picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online