CRÈPES DE XOCOLATA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CRÈPES DE XOCOLATA

  • PAS 1

    Posar tots els ingredients per a les creps en un bol i batre'ls fins obtenir una massa homogènia. Tapar-la i deixar-la resposar 20 minuts.

  • PAS 2

    Untar una paella amb una mica de mantega i quan estigui fosa posar-hi la quantitat de massa suficient per a formar una crep. Fregir-la pels dos costats i reservar-la calenta. Repertir l'operació fins esgotar la massa.

  • PAS 3

    Preparar la salsa de trufa: fondre la xocolata junt amb la nata i la mantega, per a donar-li brillantor (també es pot fer al microones). Distribuir les creps en una safata i servir-les tèbies, acompanyades de la salsa de xocolata.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online