CRESTES DE FORMATGE I SALMÓ

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CRESTES DE FORMATGE I SALMÓ

  • PAS 1

    Posar tots els ingredients per a la massa en un bol ampla, barrejar-los i amassar-los. Si la massa queda una mica líquida s'hi pot afegir una mica més de farina perquè espesseixi. Deixar reposar a la nevera 15 minuts.

  • PAS 2

    Picar en juliana la ceba tendra. Tallar a tires fines el salmó. En un recipient posar el formatge amb la ceba picada, el salmó i condimentar-ho amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat. Reservar.

  • PAS 3

    Escalfar el forn a 190 °C. Estirar la massa amb l'ajuda d'un corró, fer cercles amb un vas i omplir-los amb la barreja anterior. Tancar-los premsant els extrems amb una forquilla. Batre un ou i pintar les crestes amb un pinzell. Untar amb oli una safata de forn, posar-hi a sobre les crestes i coure-les al forn 20 minuts i servir-les.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online