CRESTES DE SAMFAINA I TONYINA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CRESTES DE SAMFAINA I TONYINA

  • PAS 1

    En una paella ofegar amb una mica d'oli el pot de Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca. Deixar reduir uns minuts. Afegir el pessic de sucre, la tonyina (amb l'oli escorregut), i els ous durs picats. Assaonar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal. Deixar refredar.

  • PAS 2

    Farcir amb aquesta barreja freda, la massa per a fer les crestes. Tancar-les, pressionant amb una forquilla i fregir en abundant oli calent, (també es pot enfornar, pintant la superfície amb ou batut, a 200ºC durant 10 minuts). Servir calentes o fredes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online