Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CROQUETES DE PEIX I "LACÓN"
-
PAS 1
Picar el peix. Tallar a daus el braó. Netejar i laminar els porros. Escalfar una paella amb oli. Afegir-hi els porros, el peix, el braó, condimetnar-ho amb Avecrem peix -30% de sal i estofar-ho. Retirar de la paella i reservar.
-
PAS 2
Fondre la mantega en una cassola ampla. Afegir-hi la farina i remenar amb una cullera de fusta fins que es torri una mica. Afegir-hi la llet a mesura que la beixamel bulli i continuar remenant fins aconseguir una textura espessa.
-
PAS 3
Afegir el saltat de peix, salpebrar, abocar en un recipient i reservar fins que la massa es refredi. Amb l'ajut d'una cullera fer les croquetes i arrebossar-les en farina, ou i pa ratllat. Fregir-les en una paella amb força oli calent.
-
PAS 4
Retirar de la paella i reservar a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'oli.