CUSCÚS AMB XAMPINYONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CUSCÚS AMB XAMPINYONS

  • PAS 1

    Netejar els xampinyons, tallar-los a trossos petits i sofregir-los en l'oli a foc baix 3-5 minuts. Escórrer l'oli.

  • PAS 2

    Omplir el vas de 125 cl amb aigua i dissoldre-hi l'AVECREM POLLASTRE i el curry. Escalfar-lo en una cassola petita fins que bulli.

  • PAS 3

    Afegir els xampinyons fregits i deixar-ho bullir 1 minut. Apartar del foc i afegir el mateix vas de 125 cl ple de cuscús. Barrejar, tapar-ho i deixar-ho reposar, sempre fora del foc perquè el caldo agafi.

  • PAS 4

    Afegir un rajolí d'oli d'oliva verge i remenar. Posar a foc lent durant 2-3 minuts, remenant perquè no s'enganxi. Apartar del foc i deixar reposar. Servir fred o calent, com a guarnició o en amanida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online