Ingredients
Com fer CUSCÚS AMB XAMPINYONS
-
PAS 1
Netejar els xampinyons, tallar-los a trossos petits i sofregir-los en l'oli a foc baix 3-5 minuts. Escórrer l'oli.
-
PAS 2
Omplir el vas de 125 cl amb aigua i dissoldre-hi l'AVECREM POLLASTRE i el curry. Escalfar-lo en una cassola petita fins que bulli.
-
PAS 3
Afegir els xampinyons fregits i deixar-ho bullir 1 minut. Apartar del foc i afegir el mateix vas de 125 cl ple de cuscús. Barrejar, tapar-ho i deixar-ho reposar, sempre fora del foc perquè el caldo agafi.
-
PAS 4
Afegir un rajolí d'oli d'oliva verge i remenar. Posar a foc lent durant 2-3 minuts, remenant perquè no s'enganxi. Apartar del foc i deixar reposar. Servir fred o calent, com a guarnició o en amanida.