CUSCÚS DE PEIX

 • 40-60
 • Media
 • 4

Ingredients

 • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

  100% natural, sabor casero

Com fer CUSCÚS DE PEIX

 • PAS 1

  Demanar al peixater que netegi la cua de rap traient-ne la pell però deixant l'espina central, i que el talli a rodanxes. Tallar el mero a rodanxes. Demanar que netegi l'orada traient-li les escates i les tripes. Tallar-la a rodanxes. Rentar bé els peixos sota l'aixeta i assecar-los amb paper de cuina. Reservar els peixos en fred. Picar al vas de la thermomix el julivert, el coriandre i el gingebre amb dos cops de turbo.

 • PAS 2

  Afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca i els brins de safrà. Programar 12 minuts a 100º, velocidad 1. Afegir-hi una mica de sal i pebre acabada de moldre. Afegir-hi el pebrot tallat a trossos i programar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Passat aquests temps, afegir-hi les pastanagues i els naps pelats i tallats a trossos. Coure uns altres 5 minuts a 100ºC velocitat 1. Afegir-hi el carbassó a trossos, amb la pell verda, i deixar-los coure uns altres 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.

 • PAS 3

  Afegir-hi els cigrons cuits i les favetes escorregudes amb una mica del seu oli. Deixar reposar uns minuts tapat i passa-ho, tot seguit, a una olla tapada escorrent el caldo, que es torna a posar al vas de la thermomix. Afegir els peixos tallats a trossos al caldo i coure 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Reservar calent. Preparar la sèmola seguint les instruccions del fabricant, normalment posant els 500 gr de sèmola precuita amb 600 gr d'aigua, una mica de sal i una cullerada d'oli o mantega. Escalfar-ho tot, junt amb les panses, 8 minuts a màxina potència en el microones.

 • PAS 4

  Treure del microones, deixar-ho reposar uns minuts tapat i remenar amb una forquilla perquè el gra no quedi enganxat. Servir el cuscús a taula amb els ingredients per separat: Per un costat la sèmola, per l'altre els peixos en una safata, i les verdures i el caldo apart perquè cadascú es serveixi al gust. Una altra opció és emplatar-lo a la cuina i presentar-lo en petits tajines (recipients de fang decorat, amb tapa en forma de con), amb una base de cuscús i la resta d'ingredients a sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online