EMPANADA DE PASTA DE FULL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer EMPANADA DE PASTA DE FULL

  • PAS 1

    Tallar les verdures a trossos i sofregir en una mica d'oli. Condimentar amb Avecrem Caldo Peix -30% de sal esmicolat i deixar coure fins que el conjunt estigui ben fet. Retirar del foc i afegir-hi les olives i la tonyina esmicolada.

  • PAS 2

    Estendre la pasta de full sobre una superfície plana fins aconseguir que estigui fina. Per a evitar que s'enganxi o es trenqui es pot ferservir farina.

  • PAS 3

    Col.locar en una safata per al forn una capa de pasta de full i abocar-hi a sobre el farcit. A continuació col.locar una altra capa de pasta de full a sobre per a tapar-ho. Unir les vores de les dues capes de pasta de full perquè no es separin.

  • PAS 4

    Coure al forn durant 25-30 minuts a foc mig. Es pot variar el farcit fent servir poma.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online