EMPANADAS DE PERNIL I SALSITXES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer EMPANADAS DE PERNIL I SALSITXES

  • PAS 1

    Descongelar la pasta de full i posar-la a sobre d'una superfície enfarinada. Picar ben fi el pernill i les salsitxes i reservar.

  • PAS 2

    Picar la ceba i daurar a l'oli junt amb les salsitxes picades a foc mig-baix fins que la ceba estigui tendra i transparent. Condimentar amb Avecrem, Caldo de Carn -30% de sal. Barrejar en un bol el pernil picat, la ceba i els formatge mozzarella. Rectificar el punt de sal.

  • PAS 3

    Extendre les làmines de pasta de full. Una d'elles tallar-la en cercles de 8 centímetres de diàmetre i l'altra en cercles de sis o set centímetres. Untar amb oli o mantega una safata de forn. Posar-hi els cercles petits. Posar-hi una petita quantitat de farciment, deixant a la vora un marge d'un centímetres aproximadament. Esampar-hi per sobre el formatge emmental ratllat i el pebre. Pinzellar-les vores amb l'ou batut i posar-hi a sobre el cercle més gran. Pressionar-lo suaument. Repetir el mateix procés i coure al forn 15 minuts a 190ºC.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online