Ingredients
Com fer EMPEDRAT DE CIGRONS I LLAMÀNTOL
-
PAS 1
Picar totes les verdures a daus molt petits. Afegir-hi els cigrons escorreguts i les pinces de llamàntol picades. Amanir-ho amb l'oli i el pebre. Preparar una maionesa amb un ou, oli d'oliva i la pastilla d'Esencia de Limón e Hinojo Gallina Blanca. Reservar. Posar l'amanida de cigrons al fons del plat i un cordó de maionesa al voltant. Acabar amb una rodanxa de cua de llamàntol posada a sobre. Escampar-hi una mica de ciboulet picat per sobre.
-
PAS 2
Picar totes les verdures a daus molt petits. Afegir-hi els cigrons escorreguts i les pinces de llamàntol picades. Amanir-ho amb l'oli i el pebre.
-
PAS 3
Preparar una maionesa amb un ou, oli d'oliva i la pastilla d' Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca . Reservar.
-
PAS 4
Posar l'amanida de cigrons al fons del plat i un cordó de maionesa al voltant. Acabar amb una rodanxa de cua de llamàntol posada a sobre.
-
PAS 5
Escampar-hi una mica de ciboulet picat per sobre.