EMPEDRAT DE CIGRONS I LLAMÀNTOL

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer EMPEDRAT DE CIGRONS I LLAMÀNTOL

  • PAS 1

    Picar totes les verdures a daus molt petits. Afegir-hi els cigrons escorreguts i les pinces de llamàntol picades. Amanir-ho amb l'oli i el pebre. Preparar una maionesa amb un ou, oli d'oliva i la pastilla d'Esencia de Limón e Hinojo Gallina Blanca. Reservar. Posar l'amanida de cigrons al fons del plat i un cordó de maionesa al voltant. Acabar amb una rodanxa de cua de llamàntol posada a sobre. Escampar-hi una mica de ciboulet picat per sobre.

  • PAS 2

    Picar totes les verdures a daus molt petits. Afegir-hi els cigrons escorreguts i les pinces de llamàntol picades. Amanir-ho amb l'oli i el pebre.

  • PAS 3

    Preparar una maionesa amb un ou, oli d'oliva i la pastilla d' Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca . Reservar.

  • PAS 4

    Posar l'amanida de cigrons al fons del plat i un cordó de maionesa al voltant. Acabar amb una rodanxa de cua de llamàntol posada a sobre.

  • PAS 5

    Escampar-hi una mica de ciboulet picat per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online