ESPIRALS AMB BONÍTOL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPIRALS AMB BONÍTOL

  • PAS 1

    Posar abundant aigua en una olla i coure les espirals Tradición El Pavo. Quan estiguin llestes, escórrer-les i reservar-les calentes. Mentres, rentar bé els porros, tallar-los, tallar les arrels i les fulle si tallar-los a rodanxes.

  • PAS 2

    Abocades 3 cullerades en oli en una cassola, posar-la al foc i ofegar en ella els porros fins que estiguin transparents. Afegir el caldo de carn GALLINA BLANCA als porros ofegats, deixar que arrenquin el bull i afegir-hi el formatge remenant molt bé perquè es formi una salsa uniforme.

  • PAS 3

    Escórrer el bonítol, esmicolant-lo amb els dits, i afegir-lo a la salsa. Afegir-hi sal.

  • PAS 4

    Posar les espirals en una safata, cobrir-los amb la salsa i escampar per sobre el pebre negre mòlta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online