Ingredients
Com fer ESPIRALS AMB BONÍTOL
-
PAS 1
Posar abundant aigua en una olla i coure les espirals Tradición El Pavo. Quan estiguin llestes, escórrer-les i reservar-les calentes. Mentres, rentar bé els porros, tallar-los, tallar les arrels i les fulle si tallar-los a rodanxes.
-
PAS 2
Abocades 3 cullerades en oli en una cassola, posar-la al foc i ofegar en ella els porros fins que estiguin transparents. Afegir el caldo de carn GALLINA BLANCA als porros ofegats, deixar que arrenquin el bull i afegir-hi el formatge remenant molt bé perquè es formi una salsa uniforme.
-
PAS 3
Escórrer el bonítol, esmicolant-lo amb els dits, i afegir-lo a la salsa. Afegir-hi sal.
-
PAS 4
Posar les espirals en una safata, cobrir-los amb la salsa i escampar per sobre el pebre negre mòlta.