Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer FARCELLETS DE PASTA DE FULL FARCITS DE BOLETS
-
PAS 1
Netejar els bolets. Tallar-los a trossos i saltar-los en oli junt amb un porro picat molt fi. Afegir-hi la meitat del Porto i deixar reduir. Afegir-hi la meitat de la nata i l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado.
-
PAS 2
Preparar una salsa ofegant l'altra porro picat en un pot amb una mica d'oli. Afegir-hi la resta de Porto. Deixar reduir. Afegir-hi la nata reservada i el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Salpebrar i coure durant uns minuts. Passar per la batedora i coure uns minuts. Passar per la batedora i reservar.
-
PAS 3
Estendre la massa de pasta de full i tallar-la a quadrats. Posar els bolets preparats a cada quadrat de massa i tancar-los com si fóssin un farcell. Pintar la superfície amb ou i coure els farcels al forn. Quan es vegin daurats i cruixents treure'ls del forn i servir-los amb la salsa calenta.