FILET DE VEDELLA AMB SALSA DE NADAL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FILET DE VEDELLA AMB SALSA DE NADAL

  • PAS 1

    Daurar el filet en una mica d'oli. Afegir-hi el sofrito de cebolla i ofegar-lo. Afegir-hi el vi blanc i el suc de raïm, la salsa Perrins, els claus i l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Deixar coure una hora. Servir acompanyat de salsa de prunes i pomes.

  • PAS 2

    Salsa de prunes i pomes: Pelar pomes i tallar-les a làmines fines. Afegir-hi les prunes sense os, junt amb una mica de caldo de pollastre, pebre i sucre. Coure 20 minuts aproximadament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online