FLAM AMB CREMA DE XAMPINYONS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM AMB CREMA DE XAMPINYONS

  • PAS 1

    Tallar el pa de motllo en forma de discos. Fregir-lo i reservar-lo.

  • PAS 2

    Batre els ous. Afegir-hi el pernil dolç tallat a trossets. Afegir-hi mig litre de llet, batre i condimentar amb Avecrem Caldo de Pollo. Abocar a 4 flameres individuals untades amb margarina. Coure al bany Maria fins que quallin.

  • PAS 3

    Tombar els flams a sobre del pa fregit. Fer la Crema Campiñones Gallina Blanca amb la resta de llet tal com s'indica al sobre. Servir els flams coberts amb la crema.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online